Graag stel ik me even persoonlijk aan u voor.

U wilt een recreatiewoning kopen of verkopen. Soms moet dit op hele korte termijn gebeuren en ‘n een andere keer heeft u ruim de tijd. Inleven in situaties en verplaatsen in een ander is hierbij belangrijk.

Verder komt er bij de aan- of verkoop van uw recreatiewoning behoorlijk veel kijken. Als specialist in recreatiewoningen regel ik alles van a tot z voor u. Van bezichtiging tot de notaris en koopakte en alles wat ertussen zit. Dit doe ik op mijn eigen, betrokken en informele manier. Transparantie, betrouwbaarheid én een afspraak=afspraak mentaliteit vind ik belangrijk. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail gerust. Graag tot snel !

Naast Anja van Meerveld is sinds korte tijd Jennifer Dinkla werkzaam in de makelaardij, zij verzorgt de presentatie van de chalets op internet en ondersteunt Anja daar waar nodig. Zij is met haar enthousiasme en haar frisse blik een welkome toevoeging aan de makelaardij.

Groet, Anja van Meerveld
Erkend NVM-makelaar

 


Dit zeggen mijn klanten

De Ijsvogel 110 (verkoper)

Wij hebben goede ervaringen met Anja. Zij is een betrokken makelaar met een realistische kijk en een groot netwerk. Belooft geen dingen die zij niet na kan komen. Zij is al jaren werkzaam in deze sector en dat kan je goed merken. Bij de verkoop van ons vakantiechalet (binnen 1 dag) is er achter de schermen echt wel het één en ander aan "gedoe" geweest met de koper, maar daar hebben wij als verkoper niets van gemerkt. Anja loste zelf alles netjes op. Ook nu wij weer op zoek zijn naar een ander vakantieverblijf, worden wij met regelmaat op de hoogte gebracht van mogelijke huisjes die aan onze wensen voldoen. Reactietermijn bij vragen e.d. is kort. Wij bevelen Makelaardij Van Meerveld Burger van harte aan.

Jos & Elvira

Review De Houtsnip 19 (verkoper)

Makelaar Van Meerveld Burger heeft ons prima service geboden:
Uitgebreide en professionele documentatie, zowel voor koper als verkoper.
Ervaring in verkoop van chalets.
Advertenties zijn goed bereikbaar via diverse landelijke sites voor potentiële kopers.
Goede inschatting van prijzen. Kortom, zeer tevreden.

Paula v. G.

Zonneland 35 (verkoper)

Anja heeft ons vakantiechalet in Garderen verkocht. Haar open, directe en snelle manier van communiceren hebben wij als zeer prettig ervaren. Tijdens het verkoopproces heeft ze ons steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en gedegen advies gegeven. Anja neemt de tijd om zaken te bespreken en is niet gehaast om weer door te gaan. Ze is makkelijk bereikbaar en neemt, indien ze niet direct kan reageren, snel contact op. Ook de ondersteuning op kantoor is professioneel. Wij bevelen Anja dan ook van harte aan als makelaar.