Graag stel ik me even persoonlijk aan u voor.

U wilt een (recreatie)woning kopen of verkopen. Soms moet dit op hele korte termijn gebeuren en ‘n een andere keer heeft u ruim de tijd. Inleven in situaties en verplaatsen in een ander is hierbij belangrijk. Daar sta ik voor. Verder komt er bij de aan- of verkoop van uw (recreatie)woning behoorlijk veel kijken. Als specialist in (recreatie) woningen regel ik alles van a tot z voor u. Van bezichtiging tot de notaris en koopakte en alles wat ertussen zit. Dit doe ik op mijn eigen, betrokken en informele manier. Transparantie, betrouwbaarheid én een afspraak=afspraak mentaliteit vind ik belangrijk. Een negen tot vijf mentaliteit? Niet bij mij. Ik sta (bijna) altijd voor u klaar. Bel of mail gerust. Graag tot snel !

Groet, Anja van Meerveld

Erkend NVM-makelaar

Daarom Anja van Meerveld Makelaar

  • Transparant
  • Persoonlijke begeleiding
  • Flexibel
  • Ruime kennis lokale markt
  • Eén aanspreekpunt met korte lijnen

Dit zeggen mijn klanten

‘Heel betrokken bij klanten én kennis van de markt’

“Toen wij besloten om ons chalet op Chaletpark De Witte Hoeve in Nijkerk in de verkoop te doen, heb ik niet één keer getwijfeld om dit bij Anja van Meerveld onder te brengen. Ik kende haar al zakelijk en alle trajecten die zij toen in behandeling had, verliepen heel prettig en vlot. Anja is erg betrokken bij haar klanten. Ze overlegt goed wat de mogelijkheden zijn. Wij hadden de pech dat de markt op dat moment instortte waardoor de verkoop wat langer duurde dan voorheen. Ze denkt mee, geeft goede adviezen over de taxatiewaarde en verkoopprijs. Ze kent de markt goed en wist precies wat ons chalet waard zou zijn in deze markt. Ook was zij goed in staat zowel onze belangen als die van de kopende partij te behartigen. Ze is transparant en blijft goed met je communiceren. Kortom, wij zijn heel tevreden.” - mevrouw Puls

Aankoopbegeleiding door Anja van Meerveld

Op zoek naar een recreatiewoning in de regio Voorthuizen/Garderen, kwamen wij in contact met Anja van Meerveld. Via internet hadden wij vernomen dat Anja als makelaar gespecialiseerd is in recreatiewoningen in deze regio. Wij hebben vrijblijvend met Anja een tour gemaakt langs diverse woningen die via haar te koop stonden. Vooraf hadden we zelf aan haar doorgegeven welke woningen ons interessant leken.

Na deze tour en een aantal andere bezichtigingen ging onze voorkeur uit naar een woning in Garderen die niet via Anja te koop stond. Gezien onze plezierige ervaring met Anja tijdens de tour die zij ons gaf, hebben wij besloten om Anja in te schakelen als aankoopmakelaar voor de woning die we op het oog hadden. Na de eerste gezamenlijke bezichtiging heeft Anja ons aangegeven hoeveel de marktwaarde van de woning ongeveer bedraagt en adviseerde zij om ook een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Vervolgens heeft ze in samenspraak met ons het totale biedingstraject uitgevoerd wat heeft geresulteerd in een mondeling akkoord over de koopprijs met bijbehorende voorwaarden. Hierna heeft Anja voor ons het koopcontract opgesteld dat uiteindelijk door ons en de verkoper is ondertekend. Op aangeven van Anja hebben wij een notariskantoor gekozen waar de overdracht van de woning uiteindelijk op 27-11-2015 passeerde.

Wij zijn zeer tevreden over Anja's rol als aankoopmakelaar, zij heeft ons in het hele traject van eerste gezamenlijke bezichtiging tot en met het passeren bij de notaris uitstekend begeleid en geadviseerd. Ook het tarief dat zij in rekening bracht vonden wij zeer redelijk!

Edwin Mitra